Afspraak maken
Een afspraak maken kan online, via DM of op 0488.83.42.73

•Wanneer je een afspraak maakt bij Blush, ga je automatisch akkoord met onze voorwaarden.

Voorschot
-Wanneer je een afspraak maakt, betaal je ook meteen een voorschot om je afspraak te bevestigen. Deze betaallink ontvang je via mail.
-Wanneer ik geen voorschot ontvangen heb voor de gemaakte afspraak binnen de 48 uur, vervalt je afspraak tenzij je deze betaling kan aantonen. Ik contacteer je in dit geval telefonisch.
-Een voorschot blijft geldig tot 3 maanden na het ontvangen in geval van TIJDIGE annulatie of TIJDIGE verplaatsing.
-Een voorschot kan in geen enkel geval terugbetaald worden.

Annulatie
Annuleren kan enkel telefonisch en voor 48 uur op 0488.83.42.73 en NIET via dm/ berichtjes/ e-mail... annulatie via een andere weg zal niet aanvaard worden. Ben ik niet bereikbaar? Laat dan altijd een voicemail achter. Wanneer je te laat annuleert ben je je voorschot kwijt of betaal je een boete van 50% van de behandeing indien er om een bepaalde reden door Blush zelf geen voorschotlink verstuurd kon worden.

Te laat
Wanneer je 10 min. te laat zal zijn, contacteer je mij zo snel mogelijk telefonisch. Wanneer je later aankomt dan 10 min. en de behandeling ingekort zal moeten worden, wordt er alsnog de gehele kostprijs aangerekend. Wanneer de afspraak hierdoor niet door kan gaan, ben je je voorschot kwijt. Dit geldt ook voor wanneer je helemaal niet komt opdagen.

-wij zijn niet aansprakelijk voor schade van eender welke aard bij het krijgen van verkeerde informatie of onvolledige informatie door de klant
-cadeaubonnen blijven 1 jaar geldig na uitgifte en kunnen in geen enkel geval verlengd worden.

 

Webshop

Je bestelling wordt binnen de 3 dagen verzonden via bpost.

Retour producten

Producten retour sturen kan enkel ongeopend en in de orinele verpakking binnen de 7 dagen, de verzendkosten zijn voor jou zelf. Het bedrag wordt zo snel mogelijk terug gestort.