Kalahari : huidverbetering en beleving

Kalahari Skincare is een Phyto-ceutical Product Range en is opgericht na jaren van toegewijd onderzoek door een team van botanische experts en cosmetische wetenschappers. De phyto-effectieve, innovatieve formuleringen bevatten superieure plantaardige oliën en uitzonderlijke Afrikaanse plant extracten die samengesteld zijn met ingrediënten van bekende internationale laboratoria. Kalahari Skincare biedt zichtbare resultaten en is geschikt voor alle huidtypes.

We beginnen met een onderzoek naar jouw huitype om zo een correcte behandeling op te starten met de focus op huidverbetering maar daarnaast creëeren we een totaal welness beleving.

We werken in fases waardoor jouw huid blijft verbeteren tot dat hoogtepunt waarbij jij je goed voelt en jezelf voelt stralen. Zichtbare verbetering na fase 1 al! 

VOORSCHRIFT:

Je start altijd in een PH 1 behandeling, voor een optimaal resultaat is het aan te raden om de producten thuis te gebruiken, hierna ga je door naar een volgende phase om juist op die huidverbetering te werken. Behandelingen worden best 1 x per maand toegepast al dan niet afwisselend met aqua glow / microneedling.


Phase 1 behandelingen


VITAMINE C

Ultra-verstevigende behandeling verrijkt met  natuurlijke, biologische vitamine C en essentiële antioxidanten uit de baobab vrucht, verbetert het collageen en hersteld de elastine. Maakt de huid zichtbaar strakker, helderder en jonger. Bij problematische huiden (acné, grote poriën, gevoelig) uit zich dit in een extreme vitamineboost. 

BEHANDELING:

60 min - 70 euro


LIPID RICH 

Ultra-hydraterende behandeling verrijkt met natuurlijke lipiden van shea boter, jojoba olie en rozemarijn olie zorgen voor het herstel van de natuurlijke huidbarrière en brengt terug leven in de huid.

BEHANDELING:

60 min • 60 euro

 

 


Phase 2 behandelingen


REVITALISING VITA-GEL

De vita-gel behandeling doet de huid herleven en zorgt voor huidverjonging. De effectieve combinatie van alpha hydroxyzuren, peptiden envochtinbindende ingrediënten zorgen voor een zichtbaar jongere, stralende en gedetexturiseerde huid.

BEHANDELING:

60 min • 70 euro


REVITALISING VITA-GEL x VITAMIN C

Het intensiefste van de 2 werelden, voorbereiding op de phytic clay.

BEHANDELING:

75 min • 78 euro


PHYTIC CLAY

Een pro-actieve behandeling die amandel, glycol en fytinezuur van sojaboon extract bevat. Het richt zich effectief op hyperpigmentatie en verjonging van de huid en laat het zichtbaar stralend en verkwikt achter.

BEHANDELING:

60 min