Hair and colorbar

HAIR LITTLE ONE'S

Knippen baby                       

Knippen -12 jaar

 

HAIR LADIES (incl. wassen)

Brushen kort 

Brushen halflang 

Brushen lang 

Knippen, handdrogen 

Knippen brushen kort 

Knippen brushen halflang 

Knippen brushen lang 


HAIR GENTLEMEN

Wassen

Tondeuse

Knippen

 

SUPPLEMENTEN

Dik of veel haar/ extensions

Afwerking krullen of steampod

Moi moi masker (herstellend en voedend masker)

CBD behandling (welnessbehandeling)

Krullen treatment (krullenbooster)

Ultimate treatment (herstelbehandeling)

PRIJZEN

12 euro

17 euro

 

 

19 euro

22 euro

25 euro

27 euro

37 euro

40 euro

43 euro

 


5 euro

14 euro

17 euro

 

 

5 euro

8 euro

5 euro

12 euro

5 euro

27 euro

BALAYAGE'S (vanaf 130 euro) & FOILAYAGE'S (vanaf 150 euro)

De nieuwste trends voor balayage's zijn foilayage's en leggen steeds meer de focus op weinig onderhoud. 

Wanneer je hier een foilayage laat plaatsen is het doel om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te bekomen waarbij we geen last hebben van een uitgroei.

Door het combineren van verschillende technieken maken we van jouw haar een exclusief plaatje met een laag onderhoud. Met een foilayage kunnen we ook kleurcorrecties gaan toepassen of een oude balayage omtoveren naar een nieuwe look.

Uiteraard kan je nog steeds kiezen voor de klassieke balayage wanneer je meer blond wilt en minder tot zelfs geen schakering.

ULTIMATE HAIR TREATMENT - 27 euro

De enige gepersonaliseerde, herstellende 3-stappen-salonservice. Intensieve haarbehandeling waarbij we de haren sterk voeden met cocktails aangepast op jouw haar. Samen bespreken we wat jouw wensen zijn (volume, sterkte, vitamine of een samengestelde cocktail). Deze behandeling wordt best om de 6 weken herhaald, het haar houdt de cocktail gedurende 6 weken vast.

 

STAPPEN:

Stap 1: chelating shampoo: verwijderd hard water mineralen, chloor, metaal build-ups en andere vervuilingen van het haar. Effectief, mild en veilig voor het haar.

Stap 2: deep treatment: voedende, diep binnendringende kuur, die het haar weer voorziet van essentiële proteïnen, vocht en mineralen. Brengt herstellende actieve ingredïenten in het haar. 

Stap 2.1: power boosters: 

 -STRENGTH: voor zwak, kwetsbaar, poreus haar. Extra dosis proteïnen en aminozuren om het haar kracht te    geven en om te breken te voorkomen.

-MOISTURE: voor droog, ruw haar dat extra vocht nodig heeft. Een hoge dosis vochtinbrengers, emollients, lipiden en essentiële vetzuren om de souplesse en glans te verbeteren.

-VOLUME: voor fijn, dun haar. Dient krachtige vitaminen en mineralen toe om elk haar te versterken en om volume van binnenuit op te bouwen. Verbetert meteen de natuurlijk stijfheid om het haar op te liften en te ondersteunen.

Stap 3: power protector: deze laatste stap verzegelt effectief de voedingsstoffen binnen in het haar, brengt de ph weer in balans. Beschermt tegen schadelijke elementen zoals hitte, chemicaliën, mechanische belasting en vervuiling. Thermische bescherming tot 250°C.