Nails

TOTAL HAND TREATMENT • 27 euro

Russian manicure, dieptereiniging met body scrub, intensieve massage, pakking met masker, afwerking met handcrème.

 

GELLAK | VERSTEVIGING • 32 euro

Verstevigende  "gel" nagellak op de natuurlijke nagels met een houdbaarheid van 3 tot 4 weken. Voorafgaand met een russian manicure. 

 

NATURAL NAIL TREATMENT NUDE/ COLOR • 45-48 euro

De natural nail treatment of BIAB is een relatief nieuw en innovatief product met een goede hechting en stevigheid. De natuurlijke nagel wordt versterkt en er wordt nooit nagevijld (tenzij er een foute constructie is door een fout bij het aanbrengen of bij het stoten bij het in de lamp gaan door de klant). Voorafgaand met een russian manicure.

Bijwerken gebeurt het liefst om de 3/4 weken (anders zal de nagel te zwaar worden aan het uiteinde waardoor deze kan breken). Bij de bijwerking wordt bijna al het product verwijdert zodat er enkel een dun laagje overblijft dit om beter te kunnen verfijnen. 

Producten zijn ook nog eens vegan en diervriendelijk dit betekent dat er op geen enkele wijze schade wordt toegebracht tijdens de productie van TGB producten aan of op onze dierenvriendjes. 

Lashes

LASHLIFT • 55 euro

Bij een lashlift worden de natuurlijke wimpers gekruld en gekleurd, hierdoor krijg je een natuurlijk effect en een open blik. De lashlift wordt afgerond met een keratinebehandeling. De lashlift is na 6 tot 8 weken uitgegroeid.

Brows

SHAPING • 12,50 euro

Je wenkbrauwen worden in vorm gebracht d.m.v. wax, pincet en de lange haartjes worden verkort d.m.v. een schaartje om het strakke in de wenkbrauw te krijgen. Roodheid wordt gecamoufleerd of verzorgt en afgewerkt met een browgel.


BROWCOLOR • 25 euro

Bij een browcolor worden de wenkbrauwhaartjes gekleurd. De kleur kan zo natuurlijk als intens mogelijk aangebracht worden. De browcolor verdwijnt na ongeveer 4 weken.


HENNABROWS • 35 euro

Bij hennabrows worden je wenkbrauwen opgemeten en krijg je een strakke en duidelijke vorm in je wenkbrauwen. De kleur kan zo natuurlijk als intens mogelijk aangebracht worden. De henna blijft 1 tot 2 weken op de huid en 3 tot 4 weken op de haartjes zichtbaar.


BROWLIFT • 60 euro

Bij een browlift krijg je een voller effect van de wenkbrauwen, ideaal voor vrouwen met dunne wenkbrauwen, weinig wenkbrauwhaartjes of waarvan de haartjes naar beneden groeien.  Ook voor de vrouwen die graag de "FLUFFY LOOK" wensen met hun vollere wenkbrauwen. Hierbij worden de wenkbrauwhaartjes ook gekleurd. De browlift is na 6 tot 8 weken uitgegroeid.

Cosmetische pedicure

SOFT PEDICURE • 25 euro

Voeten met weinig tot geen problemen. Nagels knippen, proper maken van de nagels en nagelriemen. Afgerond met een voetmassage. Ruwe hielen worden omgetoverd tot een zijdezachte huid. Er wordt aangeraden om de pedicure 6 wekelijks te onderhouden.

 

ALLROUND PEDICURE • 35 euro

Voeten die wat extra aandacht nodig hebben. Nagels knippen, proper maken van de nagels en nagelriemen, ingegroeide teennagels, eeltpitten en eelt verwijderen. Afgerond met een voetmassage. Ruwe hielen worden omgetoverd tot een zijdezachte huid. Traumanagels en diabetesvoeten. Er wordt aangeraden om de pedicure 6 wekelijks te onderhouden.

 

OPTIE GELLAK BIJ EEN PEDICURE • 23 euro

OPTIE BIAB BIJ EEN PEDICURE • 30-35 euro

Facial

Elke eerste behandeling wordt gestart met een analyse van jouw huid. We bespreken de problemen die jouw huid heeft en gaan deze aanpakken. Na de behandeling ontvang je een goodiebag met info, stalen en jouw huidanalyse.

 

Glow & gloss - 51 euro
Basisverzorging aangepast aan jouw huidtype.

 

Pink cloud - 46 euro

Herstel en opbouw van de meest gevoelige en breekbare huidtypes. Het verhogen van de huidimmuniteit, verbeteren van huidfuncties en reduceren van gevoeligheden bij hypersensitieve patiënten zoals kankerpatiënten, chronisch zieke patiënten, inname van langdurige medicatie of wanneer je onder narcose bent geweest. Met deze behandeling gaan we de hypersensitiveit 

reduceren, huidveroudering vertragen huid- en gelaatscontouren verstevigen en niet-erfelijke hyperpigmentatie vervagen. De huid wordt weer in alle zachtheid opgebouwd en krijgt haar levendige uitstraling terug.

 

Anti-age booster - 75 euro

Verzorging tegen tekenen van huidveroudering. Deze formule zorgt voor een onmiddellijk resultaat op vlak van lifting en vocht waardoor er een mooie opvulling van fijne lijntjes, rimpels, huidverslapping en contourvervaging zichtbaar is. 

 

Fresh & clean - 65 euro

Onzuiverheden, acné, commedonen, verwijdere poriën, glimmende huid,... met een chronisch acute of tijdelijke oorzaak (hormonaal of medicatie). Tijdens deze verzorging wordt een zorgvuldige van het reinigen van de huid, kalmeren van de talgklier en ontstekingen, herstellen van de hydrolipidenfilm en zuurtegraad, verfijnen en matteren van het huidoppervlak. 

Winter Wonder - 71 euro

Deze verzorging is uiterst geschikt voor een grauwe en futloze huid, maar ook voor een gedehydrateerde huid zonder al te veel roodheden. Tijdens deze verzorging wordt de bloedsomloop gestimuleerd waardoor de cellen en weefsels van de huid een intensieve zuurstofbehandeling krijgen. De celding wordt geactiveerd, weefsels worden intensief hersteld en voedingstekorten aangevuld. Dit zorgt voor een levendige, frisse huid, een strak en glad huidoppervlak en een beter huidweerstand. Het vochttekort van de opperhuid wordt onmiddellijk aangepakt. Door de occlusiviteit van het masker en de hoge dosis natuurlijke active wordt de huid op natuurlijke wijze langdurig gehydrateerd. De huid herleeft, klaart op, doffe vlekken maken plaats voor satijn glanzende huid zonder ruwe of droge letsels. Deze verzorging biedt ook de huid het beste tegen huidveroudering en rimpelvorming. Door het activeren van de collageen- en elastinecellen wordt het bindweefsel van de lederhuid hersteld. Rimpels vervagen, kraaienpootjes verdwijnen, de huid voelt sterker een veerkrachtiger aan.

 

Summer glow - 80 euro

Niets zo verfrissend en ontspannend tegelijk als onze summer glow behandeling. Deze variatie op de gekende behandelingen maken plaats voor een verkoelende weldaad voor de huid dankzij het gebruik van ice globes. We maken een combinatie van een verzorging en cryotherapie, dit zorgt voor een beter gehydrateerde, elastische, ontspannen, frisse huid, glad en strak huidoppervlak.

 

Man made - 45 euro

Ook als man hecht men steeds meer aandacht aan een huid dat er gezond uitziet en aanvoelt, mannen kunnen ook last hebben van een gevoelige huid, acné, huidveroudering... toch is de huid van de man anders in verzorging en ontworpen we daarom een specifieke mannenbehandeling om de huid gezond en in optimale staat te behouden.