Nails

TOTAL HAND TREATMENT  45 min - 25.00

Russian manicure, dieptereiniging met body scrub, intensieve massage, pakking met masker, afwerking met handcrème.

 

GELLAK | VERSTEVIGING  60 min - 28.00

Verstevigende  "gel" nagellak op de natuurlijke nagels met een houdbaarheid van 3 tot 4 weken. Voorafgaand met een russian manicure. 

 

NATURAL NAIL TREATMENT  

De natural nail treatment heeft in een zeer korte periode wereldwijd al een hoop harten gestolen. Het is een relatief nieuw en innovatief product met een goede hechting en stevigheid. De natuurlijke nagel wordt versterkt en er wordt nooit nagevijld (tenzij er een foute constructie is door een fout bij het aanbrengen of bij het stoten bij het in de lamp gaan door de klant). Voorafgaand met een russian manicure.

Bijwerken gebeurt het liefst om de 3/4 weken (anders zal de nagel te zwaar worden aan het uiteinde waardoor deze kan breken). Bij de bijwerking wordt bijna al het product verwijdert zodat er enkel een dun laagje overblijft dit om beter te kunnen verfijnen. 

producten zijn ook nog eens vegan en diervriendelijk dit betekent dat er op geen enkele wijze schade wordt toegebracht tijdens de productie van TGB producten aan of op onze dierenvriendjes.

 

BIAB NATURAL 75 min - 40.00

BIAB COLOR  90 min - 43.00

Lashes

LASHCOLOR  15 min - 15.00

Bij een lashcolor worden de natuurlijke wimpers gekleurd. De lashcolor verdwijnt na ongeveer 4 weken.

 

LASHLIFT  45 min - 45.00

Bij een lashlift worden de natuurlijke wimpers gekruld en gekleurd, hierdoor krijg je een natuurlijk effect en een open blik. De lashlift wordt afgerond met een keratinebehandeling. De lashlift is na 6 tot 8 weken uitgegroeid.

Brows

SHAPING  15 min - 10.00

Je wenkbrauwen worden in vorm gebracht d.m.v. wax, pincet en de lange haartjes worden verkort d.m.v. een schaartje om het strakke in de wenkbrauw te krijgen. Roodheid wordt gecamoufleerd of verzorgt en afgewerkt met een browgel.


BROWCOLOR
  15 min - 10.00 

Bij een browcolor worden de wenkbrauwhaartjes gekleurd. De kleur kan zo natuurlijk als intens mogelijk aangebracht worden. De browcolor verdwijnt na ongeveer 4 weken.


HENNABROWS
  45 min - 28.00

Bij hennabrows worden je wenkbrauwen opgemeten en krijg je een strakke en duidelijke         vorm in je wenkbrauwen. De kleur kan zo natuurlijk als intens mogelijk aangebracht worden. De henna blijft 1 tot 2 weken op de huid en 3 tot 4 weken op de haartjes zichtbaar.


BROWLIFT
  45 min - 45.00

Bij een browlift krijg je een voller effect van de wenkbrauwen, ideaal voor vrouwen met dunne wenkbrauwen, weinig wenkbrauwhaartjes of waarvan de haartjes naar beneden groeien.  Ook voor de vrouwen die graag de "FLUFFY LOOK" wensen met hun vollere wenkbrauwen. Hierbij worden de wenkbrauwhaartjes ook gekleurd.              De browlift is na 6 tot 8 weken uitgegroeid.

Cosmetische pedicure

COSMETISCHE PEDICURE 

Nagels knippen, proper maken van de nagels en nagelriemen, ingegroeide teennagels, eeltpitten en eelt verwijderen. Afgerond met een voetmassage. Ruwe hielen worden omgetoverd tot een zijdezachte huid. Er wordt aangeraden om de pedicure 6 wekelijks te onderhouden.

 

COSMETISCHE PEDICURE  60 min - 25.00

ONDERHOUDSBEURT 6 WEKEN  45 min - 23.00


GELLAK | VERSTEVIGING  

Verstevigende  "gel" nagellak op de natuurlijke nagels met een houdbaarheid van 3 tot 4 weken.

 

GELLAK | VERSTEVIGING  30 min - 28.00

GELLAK | VERSTEVIGING BIJ PEDICURE  20 min - 20.00

 

Skin

 • BELANGRIJK •  Bij je eerste behandeling in het salon ontvang je een eigen konyyaku spons die je mee naar huis krijgt om je gelaat optimaal te kunnen blijven behandelen, indien je deze iedere keer weer meebrengt naar je afspraak ontvang je telkens 6,90 euro korting.

 

SUMMER

Niets zo verfrissend en ontspannend tegelijk als onze summer treatments. Deze variatie op de gekende behandelingen maakt plaats voor een verkoelende weldaad voor de huid dankzij het gebruik van ijskegels en warme olie. Deze behandeling resulteert in: een beter gehydrateerde huid, elastische huid, glad en strak huidoppervlak, stralende huid, frisse en ontspannen huid.

SUMMER FRESH MINI FACIAL 50 min - 51.90/ 45.00

SUMMER FRESH SKIN CARE 75 min - 66.90/ 60.00

SUMMER FRESH SKIN TREATMENT 105 min - 86.90/ 80.00

 

FRESH & CLEAN  40 min - 37.90/ 31.00

Kortformule bij onzuivere huidtypes. Opstoten acné en commedonen worden vermeden. De huid wordt gezuiverd zonder te dehydrateren, dit is de perfecte basis voor een matte glansteint en een langdurig houdbare make-up.

 

PINK CLOUD  60 min - 51.90/ 45.00

Herstel en opbouw van de meest gevoelige huidtypes. Bij hypersensitieve patiënten zoals kankerpatiënten, chronisch zieke patiënten, gebruik van langdurige medicatie of narcose.

Hypersensitiviteit reduceren, huidveroudering vertragen, huid en gelaatscontouren verstevigen en niet erfelijke hyperpigmentatie vertragen. De huid wordt in alle zachtheid weer opgebouwd en krijgt haar levendige uitstraling weer terug.


GLOW  60 min - 56.90/ 50.00

Basisverzorging voor de gevoelige en droge, veeleisende huid.

 

GLOSS  60 min - 56.90/ 50.00

Basisverzorging voor de gemengde, onzuivere huid.

 

EYE BABE  75 min - 66.90/ 60.00

Basisverzorging met extra aandacht voor de ogen. Anti-rimpel, anti-aging, voedend, verzachtend en ontspannen van vermoeidheidssymptomen zoals donkere ringen en wallen.

 

FRESH & CLEAN ON TOP  80 min - 70.90/ 64.00

Tegen onzuiverheden, acné, verwijde poriën, glimmende huid. Chronisch acute of tijdelijke oorzaken (hormonaal, medicatie). Combinatie van reinigen, kalmeren van de talgklier en ontstekingen. Verfijnen en matteren van het huidoppervlak. Om opstoten van acné, commedonen te vermijden wordt de purifying skin care als tussentijdse behandeling aangeraden. 

CHAMPAGNE TOAST  90 min - 76.90/ 70.00

Een grauwe, futloze, gedehydrateerde huid zonder al te veel roodheden. De bloedsomloop wordt gestimuleerd d.m.v. een intensieve zuurstofbehandeling. Celdeling wordt geactiveerd, weefsels worden intensief hersteld en voedingstekorten worden aangevuld = levendige, frisse huidteint met een strak en glad huidoppervlak en betere huidweerstand.

Vochttekort wordt aangepakt, de huid wordt op natuurlijke wijze langdurig gehydrateerd, herleeft, doffe plekken maken plaats voor een satijn glanzende huid zonder ruwe of droge letsels. 

Het beste tegen huidveroudering en rimpelvorming. Rimpels vervagen, kraaienpootjes verdwijnen, de huid voelt strakker en veerkrachtiger. 

Dermaplaning

DERMAPLANING

Dermaplaning is een nieuwe trend overgewaaid uit Amerika en werd veertig jaar geleden voor het eerst uitgevoerd door dermatologen en plastische chirurgen ter voorbereiding om chemische peeling’s dieper in de huid te kunnen laten doordringen.

Nu is het een populaire behandeling onder de celebs, waarbij de huid wordt behandeld met een speciaal chirurgisch mesje, waarbij de dode huidcellen, donshaartjes, fijne rimpeltjes en oppervlakkige pigmentvlekjes worden verwijderd. De donshaartjes veranderen niet van structuur door de behandeling en groeien gewoon terug als donshaartjes.

Ook bij een vette of acné huid zonder ontstekingen is deze behandeling aan te bevelen. Het resultaat: een prachtige gladde, zachte huid die een mooie GLOW krijgt. Ook make-up ziet er prachtig uit na dermaplaning omdat de huid mooi egaal is.

De huid die behandeld is met dermaplaning neemt meer werkstoffen op, waardoor het effect van de aanvullende behandelingen nog mooier is. Dermaplaning is geheel pijnloos en wordt als een ontspannende behandeling ervaren.

Bij een afzonderlijke dermaplane behandeling wordt de huid eerst gereinigd en gepeeld, zodat alle dode huidcellen na afloop volledig zijn verwijderd. Vervolgens kan men in overleg kiezen uit een aanvullende skin behandeling.

Dermaplaning kan elke 4-6 weken herhaald worden en wordt dan ook geadviseerd.

 

VOORDELEN

 • de huid ziet er fris en gezond uit
 • geeft de huid direct een mooie natuurlijke GLOW
 • verwijdert dode huidcellen en donsharen (vellusharen)
 • exfolieert de huid
 • verheldert de huid en oppervlakkige pigmentvlekken
 • verfijnt fijne lijntjes, kraaienpootjes en oppervlakkige rimpels
 • bevordert de aanmaak van collageen en elastine
 • betere opname van werkstoffen
 • make up blijft beter zitten en ziet er mooier en egaler uit

 

CONTRA INDICATIES

 • huidkanker
 • tijdens antibiotica kuur
 • eczeem
 • actieve acne en of herpes (koortslip)
 • open wond
 • zonnebrand huid
 • infecties

 

NAZORG

De huid kan na de behandeling iets roder uitzien, maar verdwijnt meestal al na 1 a 2 uurtjes.
De eerste 48 uur na de behandeling:

 • geen sauna en intensief sporten
 • geen producten gebruiken waar minerale olie of vaseline in is verwerkt
 • niet aan de huid zitten
 • bij make-up routine, gebruik hiervoor schone kwasten en of sponsjes
 • bescherm de huid dagelijks met een hoge factor SPF

DERMAPLANING 30 min - 30.00

DERMAPLANING COMBO SKIN TREATMENT 15 min - 15.00 euro

Semi-permanente make-up

POWDERBROWS 180 min - 375.00

De wenkbrauwen worden op een zachte manier gepoederd waardoor we altijd een natuurlijk resultaat bekomen. De wenkbrauwen worden eerst getekend met een potlood waardoor je op voorhand de vorm al kan zien. Voorafgaand verdoofd.

 

DEEPLINER  90 min - 175.00

Een deepliner wordt tussen de wimperhaartjes geplaatst waardoor de wimpers voller lijken. Geschikt voor vrouwen die natuurlijke make-up dragen. Voorafgaand verdoofd. 

 

EYELINER  120 min - 225.00

Een eyeliner is de populairste, er wordt een lijntje aan de oogrand geplaatst en is dus wat dikker en opvallender dan een deepliner. Geschikt voor vrouwen die fellere make-up dragen. Voorafgaand verdoofd.

 

EYELINER-WING 180 min - 275.00

Een eyeliner met wing is de felste eyeliner. Deze is hetzelfde als een eyeliner alleen met een staartje. Geschikt voor vrouwen die dagelijks een wing dragen. Voorafgaand verdoofd.

 

FULL LIPS 180 min - 299.00

Met lippigmentatie worden de lippen ingekleurd met een kleur naar keuze en uitgetekend. De lippen lijken optisch groter en krijgen een mooiere symmetrie. Voorafgaan verdoofd. 

Bijwerking

POWDERBROWS

BIJW. BINNEN 8 MAANDEN - 99.00

BIJW. 9-15 MAANDEN - 149.00

BIJW. 16-24 MAANDEN - 199.00

 

DEEPLINER 

TOT 12 MAANDEN - 75.00

TOT 24 MAANDEN - 99.00

 

EYELINER

TOT 12 MAANDEN - 99.00

TOT 24 MAANDEN -125.00

 

EYELINER-WING

TOT 12 MAANDEN - 125.00

TOT 24 MAANDEN - 150.00

 

FULL LIPS 

BIJW. BINNEN 8 MAANDEN - 99.00

BIJW. 9-15 MAANDEN - 149.00

BIJW. 16-24 MAANDEN - 199.00